Home >> Vakanties >> LAST MINUTES >> 22 dgn Santorini-Naxos-Paros (3* hotels) last minute met Sunweb

22 dgn Santorini-Naxos-Paros (3* hotels) last minute met Sunweb

PRIJZEN ZIEN ➜

Vertrek op vakantie naar Griekenland met deze mooie last minute promo van SunwebALLE SUNWEB LASTMINUTES ➜

De beste last minute vakantie promo’s naar Griekenland die boek je nu eenvoudig en goedkoop online bij Sunweb.be.

Ontdek het volledige aanbod vakanties naar Griekenland aangeboden door Sunweb op onze site en boek je last minute reis aan de beste prijs.

22 dgn Santorini-Naxos-Paros (3* hotels)

Tijdens deze 22-daagse combinatiereis bezoek je drie eilanden van de Cycladen. De Cycladen is één van de mooiste eilandengroepen van Griekenland en bestaat uit de eilanden Santorini, Naxos en Paros. Kleine bewoonde en onbewoonde vulkanische eilanden midden in de azuurblauwe zee. Met deze eilandhop reis bezoek je de eilanden Naxos, Paros en Santorini. Je vaart van eiland naar eiland en op elk eiland word je opgevangen en per transfer naar de accommodatie gebracht.

Je vliegt aan op het eiland Santorini. Vervolgens vertrek je dezelfde dag of de volgende dag met de boot naar een volgend eiland. Op de eilanden verblijf je circa 4-8 nachten. Je bezoekt Santorini als laatste eiland zodat je op het eiland bent waar je met het vliegtuig vandaan vertrekt. Tijdens deze reis verblijf je in 3 sterren hotels. Deze zijn, over het algemeen, eenvoudig maar netjes ingericht.

Afhankelijk van diverse omstandigheden ter plaatse zoals het weer wordt het reisschema bepaalt wanneer je ter plaatse bent. Het reisprogramma is dan ook te allen tijde onder voorbehoud.

De ferry tijden zijn niet van tevoren bekend, deze kunnen wekelijks van elkaar verschillen.

land

regio

plaats

verblijfstype