Home >> Vakanties >> LAST MINUTES >> Appartementen Three Stars last minute met Sunweb

Appartementen Three Stars last minute met Sunweb

PRIJZEN ZIEN ➜

Vertrek op vakantie naar Griekenland met deze mooie last minute promo van SunwebALLE SUNWEB LASTMINUTES ➜

De beste last minute vakantie promo’s naar Griekenland die boek je nu eenvoudig en goedkoop online bij Sunweb.be.

Ontdek het volledige aanbod vakanties naar Griekenland aangeboden door Sunweb op onze site en boek je last minute reis aan de beste prijs.

Appartementen Three Stars

Appartementen Three Stars onderging een ware metamorfose nog niet heel lang geleden. Deze Sunweb Villages heeft moderne appartementen met een inrichting die zeer stijlvol is. Er is gebruik gemaakt van mooie materialen en rustige kleuren. Ideaal om even bij te komen na een zonnige dag en je klaar te maken voor een avondje in Karpathos-Stad.

Bij het zwembad is het heerlijk om helemaal tot rust te komen op een ligbedje en te genieten van elkaar en de omgeving. Al nippend van een lekker verfrissend drankje, kun je plannen maken hoe je je vrije tijd gaat besteden en alles gaat verkennen. De vriendelijke eigenaren staan altijd voor je klaar en geven je graag tips over het eiland zelf.

Het is hier heel gemoedelijk en rustig en toch ben je al snel op het strand en in het levendige centrum van de stad. Hier vind je genoeg typische Griekse tavernes en barretjes en met name ’s avonds is het hier heel gezellig. Geniet van een heerlijke vakantie!

land

regio

plaats

verblijfstype